Welkom op Vliegveld Barcelona.com!

 

Welkom op een nieuwe website; Vliegveld Barcelona.com. Op deze website zullen wij je volledig informeren over het vliegveld van Barcelona; luchthaven Barcelona- El Prat. Ook wel Barcelona Airport genoemd. Dit prachtige vliegveld bestaat uit het karakteristieke en oude Terminal 1, en de moderne en daarmee meer recente Terminal 2. Hiermee is Barcelona één van de drukst bezochte vliegvelden van Europa. Het is daarme echter niet de grootste luchthaven van Spanje. De luchthaven van Madrid vervoert namelijk meer passagiers.

Op deze website zullen wij je volledig informeren over Barcelona Airport. Zo zullen wij je informatie geven over de vertrektijden en aankomsttijden van vliegveld Barcelona. Ook zullen wij aandacht geven aan de winkels, bars en restaurants die je kunt vinden op het vliegveld van Barcelona. Daarnaast geven wij informatie over de mogelijkheden om van Barcelona Airport naar het centrum van Barcelona te reizen. Dit is namelijk mogelijk op diverse manieren.

Tot slot houden wij op onze blog het allerlaatst nieuws bij over Barcelona Airport. Wanneer er grote storingen, stakingen of nieuwsberichten bekend zijn vanaf het vliegveld van Barcelona, zullen wij dat op die pagina uiteenzetten.

Tot ziens op Vliegveld Barceona.com!