Vertrektijden vliegveld Barcelona

Vertrektijden vliegveld Barcelona

Barcelona Airport

Hieronder hebben wij de vertrektijden vliegveld Barcelona geplaatst. Deze ‘departures’ van Barcelona Airport zijn volledig live en real-time; dat betekent dat ze op de minuut de actuele informatie geven over de vertrektijden op Barcelona Airport. Moet u iemand ophalen die vanaf Barcelona Airport naar Schiphol reist? Bekijk dan hieronder de juiste vlucht, zodat u weet of diegene vertraging heeft opgelopen.

Wilt u juist weten wanneer iemand aan komt op Barcelona Airport? Bekijk dan de aankomsttijden van vliegveld Barcelona.

Het kan verstandig zijn op de vertrektijden al vroeg op de dag van vertrek in de gaten te houden. Het komt niet heel vaak voor maar soms wordt een vlucht naar voren gehaald en is er een eerder vertrek dan gepland. 

Heb jij een huurauto die je nog in moet leveren, dan is het goed om deze tijden in de gaten te houden. Houdt er ook rekening mee dat er bij het inleveren van de huurauto’s lange rijen kunnen staan bij de verhuurbedrijven. Deze bedrijven gaan jou echt niet eerder helpen omdat je vliegtuig al vertrekt, houdt hier dus rekening mee. 

Waarom kunnen vertrektijden belangrijk zijn?

Zoals hierboven al genoemd kunnen vertrektijden belangrijk zijn om je huurauto op tijd te kunnen inleveren. Daarnaast kan het zo zijn dat je door iemand gebracht wordt naar het vliegveld of dat je met het openbaar vervoer moet. Ook hierbij is het goed om te weten hoe lang je er ongeveer over doet om naar het vliegveld te komen.

Mensen die je wegbrengen kunnen maar beperkt parkeren voor een korte periode. Als het langer duurt dan moeten ze parkeergeld betalen om te blijven staan. 

Bekijk hier de vertrektijden van Barcelona Airport

Deze vluchtgegevens voor de vertrekken vanaf vliegveld Barcelona zijn 24 uur per dag te zien en zijn altijd up to date. Bij vertrek: Als je door de security bent is het heel eenvoudig om de borden te volgen naar de juiste gate. Kijk hiervoor goed op de monitoren die overal op de luchthaven hangen.

Alleen als je naar een niet-Schengen land (Nederland is een Schengen land) vliegt, dan moet je nog door een paspoort controle. Dit gebeurt uiteraard uit veiligheidsoverwegingen. Wel kan dit een beetje vertraging oplopen bij je vertrek. Houdt hier rekening mee.

De Verdragen van Schengen (gezamenlijk ook wel bekend als het Verdrag van Schengen) zijn overeenkomsten tussen een aantal Europese landen om het vrije verkeer van personen mogelijk te maken. Het grondgebied van deze landen vormt de Schengenzone. De verdragen zijn voor 26 landen in werking getreden.

Leave a Reply

Categorieën