Vertrektijden Girona Airport

Vertrektijden Vliegveld Girona Airport

Vertrektijden Girona AirportVertrektijden Girona Airport kunt u hier LIVE volgen. Vliegt u vanaf Vliegveld Girona terug naar Nederland of Belgie, dan is het goed om van te voren altijd even de vertrektijden te controleren. Ook dient u er rekening mee te houden dat er in het hoogseizoen drukte kan zijn en er lange rijen voor de incheck balies staan. Heeft u een huurauto, dan moet u goed opletten dat deze op tijd terug gebracht kan worden. Ook hier kan het in het hoogseizoen wel is druk zijn.

Ook op Vliegveld Girona Airport kunt u ongeveer 2,5 uur van te voren inchecken. De balies zijn ruim op tijd open. Heeft u onverhoopt een vlucht gemist dan kunt u nog een hotel boeken op het vliegveld zelf. U kunt dan de eerst volgende vlucht terug nemen. Vaak is dit de volgende dag.

Op de luchthaven vindt u voldoende tv schermen waar de vertrektijden op vermeldt worden. ook de incheck balie en de gate staan hier vaak bij. Er zijn slechts een beperkt aantal winkels na de douane dus echt shoppen zit er helaas niet mee in. Hiervoor kunt u nog in Girona Centrum terecht.

Vertraging of late vertrektijden Girona Airport

Heeft u vertraging of een late avondvlucht dan loont het de moeite om nog even naar Girona centrum te gaan. In Girona kunt u nog rustig even shoppen of een terrasje pakken voor een goede maaltijd of wat te drinken. Hier zijn de prijzen stukken beter als op het Vliegveld zelf. Houdt u er wel rekening mee dat de rit terug toch zo’n 20 minuten is naar Girona Airport. Zorg ervoor dat u weer op tijd ter plaatse bent.

Voor meer informatie over Girona Centrum, kijk op deze website.

Hier staan de leukst eettentjes en barretjes op vermeld.

Categorieën