Barcelona Airport

Aankomsttijden vliegveld Barcelona

Hieronder hebben we voor u de aankomsttijden vliegveld Barcelona geplaatst. Wanneer u iemand moet afhalen op Barcelona Airport is het natuurlijk van belang dat u precies de aankomsttijd weet van het vliegtuig op Barcelona Airport. Het kan natuurlijk voor komen dat het vliegtuig met een vertraging landt op het vliegveld van Barcelona, om welke reden dan ook.

Je ziet hieronder de live aankomsttijden van Barcelona Airport, voor elke minuut van de dag. Dit wordt in het Engels ook wel de ‘Arrivals’ genoemd. U kunt ook de vertrektijden vliegveld Barcelona bekijken op de andere pagina. 

 

Waarom kunnen aankomsttijden belangrijk zijn?

Als je een vlucht hebt geboekt naar het vliegveld van Barcelona, El Prat, dan is het handig en belangrijk om te weten hoe laat je aankomt. Je kunt een auto hebben geboekt en vaak moet je aan de verhuurbedrijven de verwachte ophaaltijden doorgeven.

Ook kan het zijn dat je wordt opgehaald door een bekende bij het vliegveld. Om deze persoon niet te laten wachten en extra parkeergeld te laten betalen is het handig om te weten hoe laat je aankomt op de luchthaven.

Het kan ook zijn dat je belangrijke afspraken hebt of bijvoorbeeld een meeting waarbij mensen van jou afhankelijk zijn. Het is dan goed te weten dat je vrij eenvoudig je aankomsttijden op Barcelona Airport kunt nakijken. 

Vanaf het moment dat je geland bent duurt het altijd nog wel even voordat je buiten staat. Dit is afhankelijk van je reisbagage natuurlijk. Heb je alleen handbagage en kom je uit een Europees land dan ben je vaak binnen 15 minuten al buiten. Heb je een koffer in het ruim of kom je uit een niet Europees land dan kan dit wel is veel langer duren.

 

Overzicht aankomsttijden vliegveld Barcelona

Vliegveld BarcelonaDeze vluchtgegevens voor de aankomsten op vliegveld Barcelona zijn 24 uur per dag te zien en zijn altijd up to date. Bij aankomst: Wanneer je uit het vliegtuig loopt is het vrij eenvoudig om de borden te volgen naar de bagagehal en bagageafhandeling.

Alleen als je vanuit een niet-Schengen land (Nederland is een Schengen land) vliegt, dan moet je nog door een paspoort controle. Dit gebeurt uiteraard uit veiligheidsoverwegingen. Wel kan dit een beetje vertraging oplopen bij je aankomst. Houdt hier rekening mee.

De Verdragen van Schengen (gezamenlijk ook wel bekend als het Verdrag van Schengen) zijn overeenkomsten tussen een aantal Europese landen om het vrije verkeer van personen mogelijk te maken. Het grondgebied van deze landen vormt de Schengenzone. De verdragen zijn voor 26 landen in werking getreden.

Categorieën