Winkels vliegveld Barcelona


WinkelsMet de opening van Terminal 1, zijn het aantal winkels op vliegveld Barcelona sterk toegenomen. Hierdoor heeft u op het vliegveld de mogelijkheid om lekker te gaan shoppen, of tijdens het wachten één van de vele winkels te bekijken. Zoals gezegd heeft de opening van Barcelona Airport’s T1 ervoor gezorgd dat er een heel breed scala aan nieuwe shop mogelijkheden is toegevoegd aan vliegveld Barcelona. Het is dan ook zeker de moeite waard om even de winkels te checken wanneer u de veiligheidscontrole bent doorgekomen.

Op deze pagina zullen wij alle winkels op de luchthaven van Barcelona voor u uiteenzetten. Zo weet u alvast wat u te wachten staat qua winkelmogelijkheden op het vliegveld. De winkels zijn te verdelen in verschillende categorieën. Dit zijn namelijk; Mode en Accessoires, Eten en Drinken, Vrije tijd en Entertainment, Geschenken, en Diversen.


Het nieuwe terminalgebouw heeft dus voorgebouwd op de winkels die al te bezoeken waren in de tweede Terminal. Hierdoor is het aanbod velen malen rijker geworden, en dit komt de tevredenheid van de reizigers alleen maar ten goede. Bekijk hieronder rustig welke winkels er allemaal te vinden zijn in de twee Terminals.